Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Шинкарук, Марія | |
dc.contributor.author | Кірова, Ярослава | |
dc.date.accessioned | 2020-12-21T14:43:59Z | |
dc.date.available | 2020-12-21T14:43:59Z | |
dc.date.issued | 2020-09-11 | |
dc.identifier.citation | Кірова Я. Застосування нетрадиційної сировини у виробництві консервованих огірків. / Я. Кірова, М. Шинкарук. // Сучасний стан та перспективи розвитку тваринництва України в умовах євроінтеграції. Мат. міжн. наук. практ. конф. ауково-інформаційний вісник БТФ ДВНЗ «ХДАУ».. – 2020. – №13. – С. 267–270. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/5103 | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" | ru |
dc.subject | Функціональний продукт | ru |
dc.subject | нетрадиційна сировина | ru |
dc.subject | огірки | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Застосування нетрадиційної сировини у виробництві консервованих огірків | ru |
dc.type | Other | ru |