Репозиторий Dspace

Застосування нетрадиційної сировини у виробництві консервованих огірків

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Шинкарук, Марія
dc.contributor.author Кірова, Ярослава
dc.date.accessioned 2020-12-21T14:43:59Z
dc.date.available 2020-12-21T14:43:59Z
dc.date.issued 2020-09-11
dc.identifier.citation Кірова Я. Застосування нетрадиційної сировини у виробництві консервованих огірків. / Я. Кірова, М. Шинкарук. // Сучасний стан та перспективи розвитку тваринництва України в умовах євроінтеграції. Мат. міжн. наук. практ. конф. ауково-інформаційний вісник БТФ ДВНЗ «ХДАУ».. – 2020. – №13. – С. 267–270. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/5103
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" ru
dc.subject Функціональний продукт ru
dc.subject нетрадиційна сировина ru
dc.subject огірки ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Застосування нетрадиційної сировини у виробництві консервованих огірків ru
dc.type Other ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись