dc.contributor.author |
Шинкарук, Марія |
|
dc.contributor.author |
Кірова, Ярослава |
|
dc.date.accessioned |
2020-12-21T14:43:59Z |
|
dc.date.available |
2020-12-21T14:43:59Z |
|
dc.date.issued |
2020-09-11 |
|
dc.identifier.citation |
Кірова Я. Застосування нетрадиційної сировини у виробництві консервованих огірків. / Я. Кірова, М. Шинкарук. // Сучасний стан та перспективи розвитку тваринництва України в умовах євроінтеграції. Мат. міжн. наук. практ. конф. ауково-інформаційний вісник БТФ ДВНЗ «ХДАУ».. – 2020. – №13. – С. 267–270. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/5103 |
|
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" |
ru |
dc.subject |
Функціональний продукт |
ru |
dc.subject |
нетрадиційна сировина |
ru |
dc.subject |
огірки |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Застосування нетрадиційної сировини у виробництві консервованих огірків |
ru |
dc.type |
Other |
ru |