Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ушакова, С.В. | |
dc.date.accessioned | 2020-12-21T12:44:53Z | |
dc.date.available | 2020-12-21T12:44:53Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Ушакова С.В. Відгодівельні та м'ясні якості свиней у схрещуванні Науково- інформаційний вісник біолого- технологічного факультету. Вип. 13. Херсон: ХДАУ, 2020 184-187 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/5098 | |
dc.publisher | Науково- інформаційний вісник біолого- технологічного факультету | ru |
dc.subject | м'ясо | ru |
dc.subject | відгодівельні якості | ru |
dc.subject | схрещування | ru |
dc.subject | свині | ru |
dc.subject | Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукціїї | ru |
dc.title | Відгодівельні та м'ясні якості свиней у схрещуванні | ru |