Репозиторий Dspace

Відгодівельні та м'ясні якості свиней у схрещуванні

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Ушакова, С.В.
dc.date.accessioned 2020-12-21T12:44:53Z
dc.date.available 2020-12-21T12:44:53Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Ушакова С.В. Відгодівельні та м'ясні якості свиней у схрещуванні Науково- інформаційний вісник біолого- технологічного факультету. Вип. 13. Херсон: ХДАУ, 2020 184-187 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/5098
dc.publisher Науково- інформаційний вісник біолого- технологічного факультету ru
dc.subject м'ясо ru
dc.subject відгодівельні якості ru
dc.subject схрещування ru
dc.subject свині ru
dc.subject Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукціїї ru
dc.title Відгодівельні та м'ясні якості свиней у схрещуванні ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись