DSpace Repository

ПОРІВНЯЛЬНА ОЦІНКА ЯКОСТІ ЗАМОРОЖЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ МЛИНЦІВ З М’ЯСНИМ ФАРШЕМ

Show simple item record

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.contributor.author Трибух, Юлія
dc.date.accessioned 2020-12-17T15:10:01Z
dc.date.available 2020-12-17T15:10:01Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Трибух Ю.В., Дзюндзя О.В. Порівняльна оцінка якості заморожених напівфабрикатів млинців з м’ясним фаршем Науково- інформаційний вісник біолого- технологічного факультету. Вип. 13. Херсон: ХДАУ, 2020. с.360-362 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4998
dc.description.abstract Наведені результати дослідження якості замороженого млинцевого напівфабрикату, а саме показники мікробіологічних досліджень ru
dc.publisher ДВНЗ «ХЕРСОНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ» ru
dc.subject технологія ru
dc.subject порошок з баклажанів ru
dc.subject фарш ru
dc.subject млинці ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title ПОРІВНЯЛЬНА ОЦІНКА ЯКОСТІ ЗАМОРОЖЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ МЛИНЦІВ З М’ЯСНИМ ФАРШЕМ ru
dc.type Thesis ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account