dc.contributor.author |
Дзюндзя, Оксана |
|
dc.contributor.author |
Трибух, Юлія |
|
dc.date.accessioned |
2020-12-17T15:10:01Z |
|
dc.date.available |
2020-12-17T15:10:01Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
Трибух Ю.В., Дзюндзя О.В. Порівняльна оцінка якості заморожених напівфабрикатів млинців з м’ясним фаршем Науково- інформаційний вісник біолого- технологічного факультету. Вип. 13. Херсон: ХДАУ, 2020. с.360-362 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4998 |
|
dc.description.abstract |
Наведені результати дослідження якості замороженого млинцевого напівфабрикату, а саме показники мікробіологічних досліджень |
ru |
dc.publisher |
ДВНЗ «ХЕРСОНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ» |
ru |
dc.subject |
технологія |
ru |
dc.subject |
порошок з баклажанів |
ru |
dc.subject |
фарш |
ru |
dc.subject |
млинці |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
ПОРІВНЯЛЬНА ОЦІНКА ЯКОСТІ ЗАМОРОЖЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ МЛИНЦІВ З М’ЯСНИМ ФАРШЕМ |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |