Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.contributor.author | Трибух, Юлія | |
dc.date.accessioned | 2020-12-17T15:10:01Z | |
dc.date.available | 2020-12-17T15:10:01Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Трибух Ю.В., Дзюндзя О.В. Порівняльна оцінка якості заморожених напівфабрикатів млинців з м’ясним фаршем Науково- інформаційний вісник біолого- технологічного факультету. Вип. 13. Херсон: ХДАУ, 2020. с.360-362 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4998 | |
dc.description.abstract | Наведені результати дослідження якості замороженого млинцевого напівфабрикату, а саме показники мікробіологічних досліджень | ru |
dc.publisher | ДВНЗ «ХЕРСОНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ» | ru |
dc.subject | технологія | ru |
dc.subject | порошок з баклажанів | ru |
dc.subject | фарш | ru |
dc.subject | млинці | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | ПОРІВНЯЛЬНА ОЦІНКА ЯКОСТІ ЗАМОРОЖЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ МЛИНЦІВ З М’ЯСНИМ ФАРШЕМ | ru |
dc.type | Thesis | ru |