dc.contributor.author |
Ряполова, Ірина |
|
dc.contributor.author |
Куць, Андрій |
|
dc.date.accessioned |
2020-12-16T11:42:05Z |
|
dc.date.available |
2020-12-16T11:42:05Z |
|
dc.date.issued |
2020-11-18 |
|
dc.identifier.citation |
4. Куць А.В., Ряполова І.О. Овочі в оптимізації рецептурного складу соусу. «Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції»: мат. міжнародної наук.-прак. конф.18 листопада 2020 р. м. Миколаїв МНАУ, 2020 С. 172-174. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4920 |
|
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
«Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції»: мат. міжнародної наук.-прак. конф.18 листопада 2020 р. м. Миколаїв МНАУ |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
ОВОЧІ В ОПТИМІЗАЦІЇ РЕЦЕПТУРНОГО СКЛАДУ СОУСУ |
ru |
dc.type |
Article |
ru |