Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ряполова, Ірина | |
dc.contributor.author | Куць, Андрій | |
dc.date.accessioned | 2020-12-16T11:42:05Z | |
dc.date.available | 2020-12-16T11:42:05Z | |
dc.date.issued | 2020-11-18 | |
dc.identifier.citation | 4. Куць А.В., Ряполова І.О. Овочі в оптимізації рецептурного складу соусу. «Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції»: мат. міжнародної наук.-прак. конф.18 листопада 2020 р. м. Миколаїв МНАУ, 2020 С. 172-174. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4920 | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | «Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції»: мат. міжнародної наук.-прак. конф.18 листопада 2020 р. м. Миколаїв МНАУ | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | ОВОЧІ В ОПТИМІЗАЦІЇ РЕЦЕПТУРНОГО СКЛАДУ СОУСУ | ru |
dc.type | Article | ru |