DSpace Repository

ОВОЧІ В ОПТИМІЗАЦІЇ РЕЦЕПТУРНОГО СКЛАДУ СОУСУ

Show simple item record

dc.contributor.author Ряполова, Ірина
dc.contributor.author Куць, Андрій
dc.date.accessioned 2020-12-16T11:42:05Z
dc.date.available 2020-12-16T11:42:05Z
dc.date.issued 2020-11-18
dc.identifier.citation 4. Куць А.В., Ряполова І.О. Овочі в оптимізації рецептурного складу соусу. «Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції»: мат. міжнародної наук.-прак. конф.18 листопада 2020 р. м. Миколаїв МНАУ, 2020 С. 172-174. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4920
dc.language.iso other ru
dc.publisher «Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції»: мат. міжнародної наук.-прак. конф.18 листопада 2020 р. м. Миколаїв МНАУ ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title ОВОЧІ В ОПТИМІЗАЦІЇ РЕЦЕПТУРНОГО СКЛАДУ СОУСУ ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account