dc.contributor.author |
Ряполова, Ірина |
|
dc.contributor.author |
Гончарук, Денис |
|
dc.date.accessioned |
2020-12-15T11:39:45Z |
|
dc.date.available |
2020-12-15T11:39:45Z |
|
dc.date.issued |
2020-12-04 |
|
dc.identifier.citation |
Гончарук Д. В., Ряполова І. О. Елементи впровадження НАССР при розробці нової соусної. Міждисциплінарні наукові дослідження: особливості та тенденції: матеріали міжнародної конференції (м. Чернигів, 4 грудня 2020 р.). Чернигів, 2020. Т. 2. С. 57–59. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4915 |
|
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Міжнародний центр наукових досліджень |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Елементи впровадження НАССР при розробці нової соусної продукції |
ru |
dc.type |
Article |
ru |