00 DSpace/Manakin Repository

Елементи впровадження НАССР при розробці нової соусної продукції

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Ряполова, Ірина
dc.contributor.author Гончарук, Денис
dc.date.accessioned 2020-12-15T11:39:45Z
dc.date.available 2020-12-15T11:39:45Z
dc.date.issued 2020-12-04
dc.identifier.citation Гончарук Д. В., Ряполова І. О. Елементи впровадження НАССР при розробці нової соусної. Міждисциплінарні наукові дослідження: особливості та тенденції: матеріали міжнародної конференції (м. Чернигів, 4 грудня 2020 р.). Чернигів, 2020. Т. 2. С. 57–59. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4915
dc.language.iso other ru
dc.publisher Міжнародний центр наукових досліджень ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Елементи впровадження НАССР при розробці нової соусної продукції ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу