Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ряполова, Ірина | |
dc.contributor.author | Гончарук, Денис | |
dc.date.accessioned | 2020-12-15T11:39:45Z | |
dc.date.available | 2020-12-15T11:39:45Z | |
dc.date.issued | 2020-12-04 | |
dc.identifier.citation | Гончарук Д. В., Ряполова І. О. Елементи впровадження НАССР при розробці нової соусної. Міждисциплінарні наукові дослідження: особливості та тенденції: матеріали міжнародної конференції (м. Чернигів, 4 грудня 2020 р.). Чернигів, 2020. Т. 2. С. 57–59. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4915 | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Міжнародний центр наукових досліджень | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Елементи впровадження НАССР при розробці нової соусної продукції | ru |
dc.type | Article | ru |