Репозиторий Dspace

Елементи впровадження НАССР при розробці нової соусної продукції

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Ряполова, Ірина
dc.contributor.author Гончарук, Денис
dc.date.accessioned 2020-12-15T11:39:45Z
dc.date.available 2020-12-15T11:39:45Z
dc.date.issued 2020-12-04
dc.identifier.citation Гончарук Д. В., Ряполова І. О. Елементи впровадження НАССР при розробці нової соусної. Міждисциплінарні наукові дослідження: особливості та тенденції: матеріали міжнародної конференції (м. Чернигів, 4 грудня 2020 р.). Чернигів, 2020. Т. 2. С. 57–59. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4915
dc.language.iso other ru
dc.publisher Міжнародний центр наукових досліджень ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Елементи впровадження НАССР при розробці нової соусної продукції ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись