dc.contributor.author |
Ряполова, Ірина |
|
dc.date.accessioned |
2020-12-14T09:42:05Z |
|
dc.date.available |
2020-12-14T09:42:05Z |
|
dc.date.issued |
2020-11-24 |
|
dc.identifier.citation |
Ряполова І. О. Ветеринарно-санітарні вимоги до гігієни отримання м’яса. Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі: міжнародна науково-практична конференція (м. Київ, 24 листопада 2020 р.). К.: НУХТ, 2020. С. С. 67–69. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4906 |
|
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Національний університет харчових технологій |
ru |
dc.subject |
санітарно-гігієнічні вимоги при отриманні м’яса |
ru |
dc.subject |
біологічні ризики |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
ВЕТЕРИНАРНО-САНІТАРНІ ВИМОГИ ДО ГІГІЄНИ ОТРИМАННЯ М’ЯСА |
ru |
dc.type |
Article |
ru |