Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ряполова, Ірина | |
dc.date.accessioned | 2020-12-14T09:42:05Z | |
dc.date.available | 2020-12-14T09:42:05Z | |
dc.date.issued | 2020-11-24 | |
dc.identifier.citation | Ряполова І. О. Ветеринарно-санітарні вимоги до гігієни отримання м’яса. Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі: міжнародна науково-практична конференція (м. Київ, 24 листопада 2020 р.). К.: НУХТ, 2020. С. С. 67–69. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4906 | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Національний університет харчових технологій | ru |
dc.subject | санітарно-гігієнічні вимоги при отриманні м’яса | ru |
dc.subject | біологічні ризики | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | ВЕТЕРИНАРНО-САНІТАРНІ ВИМОГИ ДО ГІГІЄНИ ОТРИМАННЯ М’ЯСА | ru |
dc.type | Article | ru |