Репозиторий Dspace

ВЕТЕРИНАРНО-САНІТАРНІ ВИМОГИ ДО ГІГІЄНИ ОТРИМАННЯ М’ЯСА

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Ряполова, Ірина
dc.date.accessioned 2020-12-14T09:42:05Z
dc.date.available 2020-12-14T09:42:05Z
dc.date.issued 2020-11-24
dc.identifier.citation Ряполова І. О. Ветеринарно-санітарні вимоги до гігієни отримання м’яса. Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі: міжнародна науково-практична конференція (м. Київ, 24 листопада 2020 р.). К.: НУХТ, 2020. С. С. 67–69. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4906
dc.language.iso other ru
dc.publisher Національний університет харчових технологій ru
dc.subject санітарно-гігієнічні вимоги при отриманні м’яса ru
dc.subject біологічні ризики ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title ВЕТЕРИНАРНО-САНІТАРНІ ВИМОГИ ДО ГІГІЄНИ ОТРИМАННЯ М’ЯСА ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись