DSpace Repository

Розробка технології приготування в’ялених томатів

Show simple item record

dc.contributor.author Ряполова, Ірина
dc.contributor.author Жогло, Євген
dc.date.accessioned 2020-12-14T09:24:49Z
dc.date.available 2020-12-14T09:24:49Z
dc.date.issued 2020-10-23
dc.identifier.citation Жогло Є.Г., Ряполова І.О. Розробка технології приготування в’ялених томатів. Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини: матеріали IХ Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. (23 жовтня 2020 року) Прага: Oktan Print s.r.o., 2020. С. 68-69. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4904
dc.language.iso other ru
dc.publisher Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Розробка технології приготування в’ялених томатів ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account