dc.contributor.author |
Ряполова, Ірина |
|
dc.contributor.author |
Жогло, Євген |
|
dc.date.accessioned |
2020-12-14T09:24:49Z |
|
dc.date.available |
2020-12-14T09:24:49Z |
|
dc.date.issued |
2020-10-23 |
|
dc.identifier.citation |
Жогло Є.Г., Ряполова І.О. Розробка технології приготування в’ялених томатів. Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини: матеріали IХ Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. (23 жовтня 2020 року) Прага: Oktan Print s.r.o., 2020. С. 68-69. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4904 |
|
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла
Туган-Барановського |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Розробка технології приготування в’ялених томатів |
ru |
dc.type |
Article |
ru |