Репозиторий Dspace

Розробка технології приготування в’ялених томатів

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Ряполова, Ірина
dc.contributor.author Жогло, Євген
dc.date.accessioned 2020-12-14T09:24:49Z
dc.date.available 2020-12-14T09:24:49Z
dc.date.issued 2020-10-23
dc.identifier.citation Жогло Є.Г., Ряполова І.О. Розробка технології приготування в’ялених томатів. Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини: матеріали IХ Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. (23 жовтня 2020 року) Прага: Oktan Print s.r.o., 2020. С. 68-69. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4904
dc.language.iso other ru
dc.publisher Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Розробка технології приготування в’ялених томатів ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись