Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Ряполова, Ірина | |
dc.contributor.author | Жогло, Євген | |
dc.date.accessioned | 2020-12-14T09:24:49Z | |
dc.date.available | 2020-12-14T09:24:49Z | |
dc.date.issued | 2020-10-23 | |
dc.identifier.citation | Жогло Є.Г., Ряполова І.О. Розробка технології приготування в’ялених томатів. Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини: матеріали IХ Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. (23 жовтня 2020 року) Прага: Oktan Print s.r.o., 2020. С. 68-69. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4904 | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Розробка технології приготування в’ялених томатів | ru |
dc.type | Article | ru |