Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ряполова, Ірина | |
dc.contributor.author | Гончарук, Денис | |
dc.date.accessioned | 2020-12-14T09:13:36Z | |
dc.date.available | 2020-12-14T09:13:36Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Ряполова І. О. Аналіз ризиків у консервному виробництві плодоовочевої продукції / І. О. Ряполова, Д. В. Гончарук. // Нуково-інформаційний вісник біолого-технологічного факультету, Херсон (ХДАУ). – 2020. – С. С. 223–227. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4902 | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Науково-інформаційний вісник біолого-технологічного факультету, Херсон, ХДАУ | ru |
dc.subject | Біологічні ризики | ru |
dc.subject | Хімічні ризики | ru |
dc.subject | Потенційні небезпеки | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Аналіз ризиків у консервному виробництві плодоовочевої продукції | ru |
dc.type | Article | ru |