Репозиторий Dspace

Аналіз ризиків у консервному виробництві плодоовочевої продукції

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Ряполова, Ірина
dc.contributor.author Гончарук, Денис
dc.date.accessioned 2020-12-14T09:13:36Z
dc.date.available 2020-12-14T09:13:36Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Ряполова І. О. Аналіз ризиків у консервному виробництві плодоовочевої продукції / І. О. Ряполова, Д. В. Гончарук. // Нуково-інформаційний вісник біолого-технологічного факультету, Херсон (ХДАУ). – 2020. – С. С. 223–227. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4902
dc.language.iso other ru
dc.publisher Науково-інформаційний вісник біолого-технологічного факультету, Херсон, ХДАУ ru
dc.subject Біологічні ризики ru
dc.subject Хімічні ризики ru
dc.subject Потенційні небезпеки ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Аналіз ризиків у консервному виробництві плодоовочевої продукції ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись