dc.contributor.author |
Ряполова, Ірина |
|
dc.contributor.author |
Гончарук, Денис |
|
dc.date.accessioned |
2020-12-14T09:13:36Z |
|
dc.date.available |
2020-12-14T09:13:36Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
Ряполова І. О. Аналіз ризиків у консервному виробництві плодоовочевої продукції / І. О. Ряполова, Д. В. Гончарук. // Нуково-інформаційний вісник біолого-технологічного факультету, Херсон (ХДАУ). – 2020. – С. С. 223–227. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4902 |
|
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Науково-інформаційний вісник біолого-технологічного факультету, Херсон, ХДАУ |
ru |
dc.subject |
Біологічні ризики |
ru |
dc.subject |
Хімічні ризики |
ru |
dc.subject |
Потенційні небезпеки |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Аналіз ризиків у консервному виробництві плодоовочевої продукції |
ru |
dc.type |
Article |
ru |