Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ряполова, Ірина | |
dc.contributor.author | Жогло, Євген | |
dc.date.accessioned | 2020-12-14T08:31:32Z | |
dc.date.available | 2020-12-14T08:31:32Z | |
dc.date.issued | 2020-09-11 | |
dc.identifier.citation | яполова І. О. Теоретичне обґрунтування технологічного процесу консервування томатів за рахунок використання нетрадиційної сировини / І. О. Ряполова, Є. Г. Жогло. // Нуково-інформаційний вісник біолого-технологічного факультету, Херсон (ХДАУ). – 2020. – С. С.241–245. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4896 | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Науково-інформаційний вісник біолого-технологічного факультету, Херсон, ХДАУ | ru |
dc.subject | нетрадиційна сировина | ru |
dc.subject | чабрець | ru |
dc.subject | томати в’ялені | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Теоретичне обґрунтування технологічного процесу консервування томатів за рахунок використання нетрадиційної сировини | ru |
dc.type | Article | ru |