Репозиторий Dspace

Теоретичне обґрунтування технологічного процесу консервування томатів за рахунок використання нетрадиційної сировини

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Ряполова, Ірина
dc.contributor.author Жогло, Євген
dc.date.accessioned 2020-12-14T08:31:32Z
dc.date.available 2020-12-14T08:31:32Z
dc.date.issued 2020-09-11
dc.identifier.citation яполова І. О. Теоретичне обґрунтування технологічного процесу консервування томатів за рахунок використання нетрадиційної сировини / І. О. Ряполова, Є. Г. Жогло. // Нуково-інформаційний вісник біолого-технологічного факультету, Херсон (ХДАУ). – 2020. – С. С.241–245. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4896
dc.language.iso other ru
dc.publisher Науково-інформаційний вісник біолого-технологічного факультету, Херсон, ХДАУ ru
dc.subject нетрадиційна сировина ru
dc.subject чабрець ru
dc.subject томати в’ялені ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Теоретичне обґрунтування технологічного процесу консервування томатів за рахунок використання нетрадиційної сировини ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись