dc.contributor.author |
Ряполова, Ірина |
|
dc.contributor.author |
Жогло, Євген |
|
dc.date.accessioned |
2020-12-14T08:31:32Z |
|
dc.date.available |
2020-12-14T08:31:32Z |
|
dc.date.issued |
2020-09-11 |
|
dc.identifier.citation |
яполова І. О. Теоретичне обґрунтування технологічного процесу консервування томатів за рахунок використання нетрадиційної сировини / І. О. Ряполова, Є. Г. Жогло. // Нуково-інформаційний вісник біолого-технологічного факультету, Херсон (ХДАУ). – 2020. – С. С.241–245. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4896 |
|
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Науково-інформаційний вісник біолого-технологічного факультету, Херсон, ХДАУ |
ru |
dc.subject |
нетрадиційна сировина |
ru |
dc.subject |
чабрець |
ru |
dc.subject |
томати в’ялені |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Теоретичне обґрунтування технологічного процесу консервування томатів за рахунок використання нетрадиційної сировини |
ru |
dc.type |
Article |
ru |