Репозиторий Dspace

ЗАСТОСУВАННЯ ПРИМУСОВОЇ ЛИНЬКИ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ХАРЧОВИХ ЯЄЦЬ

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Кривий, Владислав
dc.contributor.author Любенко, Оксана
dc.contributor.author Воловоденко, Євген
dc.date.accessioned 2020-12-14T00:49:35Z
dc.date.available 2020-12-14T00:49:35Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.issn 2523-4692
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4889
dc.description.abstract У статті викладено матеріал з актуальних питань щодо покращення технології виробництва харчових яєць, а саме застосування примусової линьки у яєчних курей-несучок в умовах виробництва філії «Чорнобаївське» Приватного акціонерного товариства «Агрохолдинг Авангард». ru
dc.publisher International Scientific Periodical Journal "Modern Scientific Researches" ru
dc.subject продуктивність ru
dc.subject несучість ru
dc.subject щільність шкаралупи яєць ru
dc.subject товарність ru
dc.subject Кафедра технології виробництва продукції тваринництва ru
dc.title ЗАСТОСУВАННЯ ПРИМУСОВОЇ ЛИНЬКИ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ХАРЧОВИХ ЯЄЦЬ ru
dc.title.alternative APPLICATION OF FORCED MOLTING IN THE PRODUCTION OF RAW EGGS ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись