Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Кривий, Владислав | |
dc.contributor.author | Любенко, Оксана | |
dc.contributor.author | Воловоденко, Євген | |
dc.date.accessioned | 2020-12-14T00:49:35Z | |
dc.date.available | 2020-12-14T00:49:35Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.issn | 2523-4692 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4889 | |
dc.description.abstract | У статті викладено матеріал з актуальних питань щодо покращення технології виробництва харчових яєць, а саме застосування примусової линьки у яєчних курей-несучок в умовах виробництва філії «Чорнобаївське» Приватного акціонерного товариства «Агрохолдинг Авангард». | ru |
dc.publisher | International Scientific Periodical Journal "Modern Scientific Researches" | ru |
dc.subject | продуктивність | ru |
dc.subject | несучість | ru |
dc.subject | щільність шкаралупи яєць | ru |
dc.subject | товарність | ru |
dc.subject | Кафедра технології виробництва продукції тваринництва | ru |
dc.title | ЗАСТОСУВАННЯ ПРИМУСОВОЇ ЛИНЬКИ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ХАРЧОВИХ ЯЄЦЬ | ru |
dc.title.alternative | APPLICATION OF FORCED MOLTING IN THE PRODUCTION OF RAW EGGS | ru |
dc.type | Article | ru |