dc.contributor.author |
Кривий, Владислав |
|
dc.contributor.author |
Любенко, Оксана |
|
dc.contributor.author |
Воловоденко, Євген |
|
dc.date.accessioned |
2020-12-14T00:49:35Z |
|
dc.date.available |
2020-12-14T00:49:35Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.issn |
2523-4692 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4889 |
|
dc.description.abstract |
У статті викладено матеріал з актуальних питань щодо покращення
технології виробництва харчових яєць, а саме застосування примусової линьки у яєчних
курей-несучок в умовах виробництва філії «Чорнобаївське» Приватного акціонерного
товариства «Агрохолдинг Авангард». |
ru |
dc.publisher |
International Scientific Periodical Journal "Modern Scientific Researches" |
ru |
dc.subject |
продуктивність |
ru |
dc.subject |
несучість |
ru |
dc.subject |
щільність шкаралупи яєць |
ru |
dc.subject |
товарність |
ru |
dc.subject |
Кафедра технології виробництва продукції тваринництва |
ru |
dc.title |
ЗАСТОСУВАННЯ ПРИМУСОВОЇ ЛИНЬКИ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ХАРЧОВИХ ЯЄЦЬ |
ru |
dc.title.alternative |
APPLICATION OF FORCED MOLTING IN THE PRODUCTION OF RAW EGGS |
ru |
dc.type |
Article |
ru |