Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Галат, Л.М. | |
dc.date.accessioned | 2020-12-07T11:38:55Z | |
dc.date.available | 2020-12-07T11:38:55Z | |
dc.date.issued | 2020-11-12 | |
dc.identifier.citation | Галат Л.М., "Проблеми конкурентоспроможності галузі овочівництва Херсонщини в умовах пандемії", ХІV Міжнародна науково-практична конференція «Український цивілізаційний простір: витоки, розвиток, проблеми», 12-13 листопада 2020 р., м. Ужгород | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4816 | |
dc.description.abstract | Галузь овочівництва в Україні в останні десятиліття розвивається стрімкими темпами. Практично за 20 років обсяги виробництва в усіх категоріях господарств зросли з 6 млн. т до понад 9 млн. т., змінилися категорії виробників та асортимент овочевої продукції, що вирощується, на ринках окремих видів овочів час від часу спостерігається перевиробництво і виробники втрачають доходи, на сьогодні лише незначну частину овочів українського походження можна віднести до конкурентоспроможних, продовжують спостерігатися проблеми зі зберіганням та логістикою, низький рівень проникнення наших овочів на ринки європейських та інших країн. | ru |
dc.publisher | Карпатський університет імені Августина Волошина, Ужгород | ru |
dc.subject | конкурентоспроможність | ru |
dc.subject | овочі | ru |
dc.subject | Херсонщина | ru |
dc.subject | Кафедра менеджменту організацій | ru |
dc.title | Проблеми конкурентоспроможності галузі овочівництва Херсонщини в умовах пандемії | ru |