00 DSpace/Manakin Repository

Проблеми конкурентоспроможності галузі овочівництва Херсонщини в умовах пандемії

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Галат, Л.М.
dc.date.accessioned 2020-12-07T11:38:55Z
dc.date.available 2020-12-07T11:38:55Z
dc.date.issued 2020-11-12
dc.identifier.citation Галат Л.М., "Проблеми конкурентоспроможності галузі овочівництва Херсонщини в умовах пандемії", ХІV Міжнародна науково-практична конференція «Український цивілізаційний простір: витоки, розвиток, проблеми», 12-13 листопада 2020 р., м. Ужгород ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4816
dc.description.abstract Галузь овочівництва в Україні в останні десятиліття розвивається стрімкими темпами. Практично за 20 років обсяги виробництва в усіх категоріях господарств зросли з 6 млн. т до понад 9 млн. т., змінилися категорії виробників та асортимент овочевої продукції, що вирощується, на ринках окремих видів овочів час від часу спостерігається перевиробництво і виробники втрачають доходи, на сьогодні лише незначну частину овочів українського походження можна віднести до конкурентоспроможних, продовжують спостерігатися проблеми зі зберіганням та логістикою, низький рівень проникнення наших овочів на ринки європейських та інших країн. ru
dc.publisher Карпатський університет імені Августина Волошина, Ужгород ru
dc.subject конкурентоспроможність ru
dc.subject овочі ru
dc.subject Херсонщина ru
dc.subject Кафедра менеджменту організацій ru
dc.title Проблеми конкурентоспроможності галузі овочівництва Херсонщини в умовах пандемії ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу