dc.contributor.author |
Нікітенко, М.П. |
|
dc.contributor.author |
Аверчев, О.В. |
|
dc.date.accessioned |
2020-12-03T10:51:11Z |
|
dc.date.available |
2020-12-03T10:51:11Z |
|
dc.date.issued |
2020-11-10 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4789 |
|
dc.description.abstract |
Збільшення врожайності сільськогосподарських культур досягається як за рахунок виведення нових більш урожайних сортів рослин, або збільшення використання мінеральних добрив, а також застосування сучасних хімічних речовин для обробки культур від хвороб та шкідників. Багаторічний світовий досвід переконує, що інтенсивне застосування хімічних препаратів для захисту рослин хоча й дає змогу в багатьох випадках зменшити втрати врожаю від шкідників та хвороб, але при цьому практично завжди супроводжується побічними негативними явищами і процесами. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.subject |
біологізація, органічне землеробство, гречка, південь України, зміни клімату |
ru |
dc.subject |
Кафедра рослинництва та агроінженерії |
ru |
dc.title |
БІОЛОГІЗАЦІЯ МЕТОДІВ ВИРОЩУВАННЯ ГРЕЧКИ В УМОВАХ ПІВДНЯ УКРАЇНИ |
ru |
dc.title.alternative |
Процес біологізації вирощування круп’яних культур пов’язаний із впровадженням науково обґрунтованої структури посівних площ та застосуванням усіх фондів органічних добрив – гній, торф, компост, пташиний послід та інші матеріали, а також післяжнивні посіви сидератів, оптимального співвідношення вуглецю до азоту в системах удобрення . |
ru |
dc.type |
Article |
ru |