Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Нікітенко, М.П. | |
dc.contributor.author | Аверчев, О.В. | |
dc.date.accessioned | 2020-12-03T10:51:11Z | |
dc.date.available | 2020-12-03T10:51:11Z | |
dc.date.issued | 2020-11-10 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4789 | |
dc.description.abstract | Збільшення врожайності сільськогосподарських культур досягається як за рахунок виведення нових більш урожайних сортів рослин, або збільшення використання мінеральних добрив, а також застосування сучасних хімічних речовин для обробки культур від хвороб та шкідників. Багаторічний світовий досвід переконує, що інтенсивне застосування хімічних препаратів для захисту рослин хоча й дає змогу в багатьох випадках зменшити втрати врожаю від шкідників та хвороб, але при цьому практично завжди супроводжується побічними негативними явищами і процесами. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.subject | біологізація, органічне землеробство, гречка, південь України, зміни клімату | ru |
dc.subject | Кафедра рослинництва та агроінженерії | ru |
dc.title | БІОЛОГІЗАЦІЯ МЕТОДІВ ВИРОЩУВАННЯ ГРЕЧКИ В УМОВАХ ПІВДНЯ УКРАЇНИ | ru |
dc.title.alternative | Процес біологізації вирощування круп’яних культур пов’язаний із впровадженням науково обґрунтованої структури посівних площ та застосуванням усіх фондів органічних добрив – гній, торф, компост, пташиний послід та інші матеріали, а також післяжнивні посіви сидератів, оптимального співвідношення вуглецю до азоту в системах удобрення . | ru |
dc.type | Article | ru |