dc.contributor.author |
Бойко, Людмила |
|
dc.contributor.author |
Кривенко, Дмитро |
|
dc.date.accessioned |
2020-11-29T09:15:28Z |
|
dc.date.available |
2020-11-29T09:15:28Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
Бойко Л.О., Кривенко Д.С. Головні проблеми розвитку галузі вівчарства в Україні та на Херсонщині //Сучасний стан та перспективи розвитку тваринництва України в умовах євроінтеграції. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, Херсон, 11 вересня 2020 р. С.473-477. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4755 |
|
dc.description.abstract |
Важливим чинником забезпечення населення повноцінними продуктами харчування є ефективний розвиток галузі тваринництва. Приведення у відповідність до науково-обгрунтованих норм харчових продуктів, які щодня має споживати людина, можливе лише за умови використання продуктів тваринного походження. У галузі тваринництва на сьогодні пріоритетним у товарному секторі є розвиток молочно-м’ясного скотарства, свинарства, вівчарства, інфраструктури підприємств молоко- та м’ясопереробки, створення сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів. Не менш важливим у вирішенні порушеного питання є галузь вівчарства, зокрема, племінне, яке є джерелом постачання дієтичних продуктів харчування та сировини для підприємств переробної і легкої промисловості. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсон: ХДАУ |
ru |
dc.subject |
галузь вівчарства |
ru |
dc.subject |
реалізація вовни |
ru |
dc.subject |
реалізація живих овець |
ru |
dc.subject |
Кафедра економіки та фінансів |
ru |
dc.title |
ГОЛОВНІ ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ГАЛУЗІ ВІВЧАРСТВА В УКРАЇНІ ТА НА ХЕРСОНЩИНІ |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |