Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Бойко, Людмила | |
dc.contributor.author | Кривенко, Дмитро | |
dc.date.accessioned | 2020-11-29T09:15:28Z | |
dc.date.available | 2020-11-29T09:15:28Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Бойко Л.О., Кривенко Д.С. Головні проблеми розвитку галузі вівчарства в Україні та на Херсонщині //Сучасний стан та перспективи розвитку тваринництва України в умовах євроінтеграції. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, Херсон, 11 вересня 2020 р. С.473-477. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4755 | |
dc.description.abstract | Важливим чинником забезпечення населення повноцінними продуктами харчування є ефективний розвиток галузі тваринництва. Приведення у відповідність до науково-обгрунтованих норм харчових продуктів, які щодня має споживати людина, можливе лише за умови використання продуктів тваринного походження. У галузі тваринництва на сьогодні пріоритетним у товарному секторі є розвиток молочно-м’ясного скотарства, свинарства, вівчарства, інфраструктури підприємств молоко- та м’ясопереробки, створення сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів. Не менш важливим у вирішенні порушеного питання є галузь вівчарства, зокрема, племінне, яке є джерелом постачання дієтичних продуктів харчування та сировини для підприємств переробної і легкої промисловості. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсон: ХДАУ | ru |
dc.subject | галузь вівчарства | ru |
dc.subject | реалізація вовни | ru |
dc.subject | реалізація живих овець | ru |
dc.subject | Кафедра економіки та фінансів | ru |
dc.title | ГОЛОВНІ ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ГАЛУЗІ ВІВЧАРСТВА В УКРАЇНІ ТА НА ХЕРСОНЩИНІ | ru |
dc.type | Thesis | ru |