DSpace Repository

Оптимізація рецептурного складу фаршу за рахунок використання нетрадиційної сировини

Show simple item record

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.contributor.author Новікова, Наталя
dc.contributor.author Трибух, Юлія
dc.date.accessioned 2020-11-28T11:10:48Z
dc.date.available 2020-11-28T11:10:48Z
dc.date.issued 2020-09-24
dc.identifier.citation Дзюндзя О. В. Оптимізація рецептурного складу фаршу за рахунок використання нетрадиційної сировини / О. В. Дзюндзя, Н. В. Новікова, Ю. В. Трибух. // НУХТ. – 2020. – №1. – С. 55–56. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4749
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Оптимізація рецептурного складу фаршу за рахунок використання нетрадиційної сировини ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account