00 DSpace/Manakin Repository

Оптимізація рецептурного складу фаршу за рахунок використання нетрадиційної сировини

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.contributor.author Новікова, Наталя
dc.contributor.author Трибух, Юлія
dc.date.accessioned 2020-11-28T11:10:48Z
dc.date.available 2020-11-28T11:10:48Z
dc.date.issued 2020-09-24
dc.identifier.citation Дзюндзя О. В. Оптимізація рецептурного складу фаршу за рахунок використання нетрадиційної сировини / О. В. Дзюндзя, Н. В. Новікова, Ю. В. Трибух. // НУХТ. – 2020. – №1. – С. 55–56. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4749
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Оптимізація рецептурного складу фаршу за рахунок використання нетрадиційної сировини ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу