Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.contributor.author | Новікова, Наталя | |
dc.contributor.author | Трибух, Юлія | |
dc.date.accessioned | 2020-11-28T11:10:48Z | |
dc.date.available | 2020-11-28T11:10:48Z | |
dc.date.issued | 2020-09-24 | |
dc.identifier.citation | Дзюндзя О. В. Оптимізація рецептурного складу фаршу за рахунок використання нетрадиційної сировини / О. В. Дзюндзя, Н. В. Новікова, Ю. В. Трибух. // НУХТ. – 2020. – №1. – С. 55–56. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4749 | |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Оптимізація рецептурного складу фаршу за рахунок використання нетрадиційної сировини | ru |