dc.contributor.author |
Ушакова, С.В. |
|
dc.date.accessioned |
2020-11-26T17:43:25Z |
|
dc.date.available |
2020-11-26T17:43:25Z |
|
dc.date.issued |
2020-11 |
|
dc.identifier.citation |
Ушакова С.В. ОРГАНІЧНЕ ВИРОБНИЦТВО ЗЕРНА В УКРАЇНІ. Органічне агровиробництво: освіта і наука рубежі тисячоліть: матеріали конференції. Познань, 2020. - С.425-428 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4727 |
|
dc.description.abstract |
Особливістю органічної технології є відмова від застосування хімічних добрив, вирощування генетично модифікованих організмів, жорсткого контролю якості тощо. У результаті отримуються екологічно-безпечні органічні продукти, які відрізняються високою якістю та вищими смаковими характеристиками |
ru |
dc.publisher |
Органічне агровиробництво: освіта і наука рубежі тисячоліть |
ru |
dc.subject |
зерно |
ru |
dc.subject |
органічний продукт |
ru |
dc.subject |
поле |
ru |
dc.subject |
районування |
ru |
dc.subject |
Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукціїї |
ru |
dc.title |
ОРГАНІЧНЕ ВИРОБНИЦТВО ЗЕРНА В УКРАЇНІ |
ru |
dc.type |
Article |
ru |