Репозиторий Dspace

ОРГАНІЧНЕ ВИРОБНИЦТВО ЗЕРНА В УКРАЇНІ

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Ушакова, С.В.
dc.date.accessioned 2020-11-26T17:43:25Z
dc.date.available 2020-11-26T17:43:25Z
dc.date.issued 2020-11
dc.identifier.citation Ушакова С.В. ОРГАНІЧНЕ ВИРОБНИЦТВО ЗЕРНА В УКРАЇНІ. Органічне агровиробництво: освіта і наука рубежі тисячоліть: матеріали конференції. Познань, 2020. - С.425-428 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4727
dc.description.abstract Особливістю органічної технології є відмова від застосування хімічних добрив, вирощування генетично модифікованих організмів, жорсткого контролю якості тощо. У результаті отримуються екологічно-безпечні органічні продукти, які відрізняються високою якістю та вищими смаковими характеристиками ru
dc.publisher Органічне агровиробництво: освіта і наука рубежі тисячоліть ru
dc.subject зерно ru
dc.subject органічний продукт ru
dc.subject поле ru
dc.subject районування ru
dc.subject Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукціїї ru
dc.title ОРГАНІЧНЕ ВИРОБНИЦТВО ЗЕРНА В УКРАЇНІ ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись