Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Ушакова, С.В. | |
dc.date.accessioned | 2020-11-26T17:43:25Z | |
dc.date.available | 2020-11-26T17:43:25Z | |
dc.date.issued | 2020-11 | |
dc.identifier.citation | Ушакова С.В. ОРГАНІЧНЕ ВИРОБНИЦТВО ЗЕРНА В УКРАЇНІ. Органічне агровиробництво: освіта і наука рубежі тисячоліть: матеріали конференції. Познань, 2020. - С.425-428 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4727 | |
dc.description.abstract | Особливістю органічної технології є відмова від застосування хімічних добрив, вирощування генетично модифікованих організмів, жорсткого контролю якості тощо. У результаті отримуються екологічно-безпечні органічні продукти, які відрізняються високою якістю та вищими смаковими характеристиками | ru |
dc.publisher | Органічне агровиробництво: освіта і наука рубежі тисячоліть | ru |
dc.subject | зерно | ru |
dc.subject | органічний продукт | ru |
dc.subject | поле | ru |
dc.subject | районування | ru |
dc.subject | Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукціїї | ru |
dc.title | ОРГАНІЧНЕ ВИРОБНИЦТВО ЗЕРНА В УКРАЇНІ | ru |
dc.type | Article | ru |