DSpace Repository

Проблеми виробництва хлібних виробів з підвищеною харчовою цінністю

Show simple item record

dc.contributor.author Новікова, Наталя
dc.contributor.author Драга, Андрій
dc.date.accessioned 2020-11-26T17:29:22Z
dc.date.available 2020-11-26T17:29:22Z
dc.date.issued 2020-03-27
dc.identifier.citation Драга А. Ю., Новікова Н. В. Проблеми виробництва хлібних виробів з підвищеною харчовою цінністю. Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми: збірник матеріалів 74-ої Всеукраїнської науково-практичної конференції (26-27 березня 2020 року, м. Київ). К., 2020. С. 166–167. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4726
dc.description.abstract Розширення асортименту, впровадження збагачених, спеціальних ХБВ на хлібозаводах гальмується, як причинами економічного характеру, так і великою мірою проблемами, пов‘язаними з їх виробництвом, формуванням споживчих властивостей при виготовленні та їх стабільністю при зберіганні. Зумовлено це включенням до рецептури інгредієнтів з актуальними в сучасному світі хімічним складом, фізіологічною дією, які змінюють умови в борошняних системах, часто більш контаміновані мікроорганізмами
dc.publisher Національний університет біоресурсів та природокористування України ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Проблеми виробництва хлібних виробів з підвищеною харчовою цінністю ru
dc.type Article


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account