dc.contributor.author |
Новікова, Наталя |
|
dc.contributor.author |
Драга, Андрій |
|
dc.date.accessioned |
2020-11-26T17:29:22Z |
|
dc.date.available |
2020-11-26T17:29:22Z |
|
dc.date.issued |
2020-03-27 |
|
dc.identifier.citation |
Драга А. Ю., Новікова Н. В. Проблеми виробництва хлібних виробів з підвищеною харчовою цінністю. Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми: збірник матеріалів 74-ої Всеукраїнської науково-практичної конференції (26-27 березня 2020 року, м. Київ). К., 2020. С. 166–167. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4726 |
|
dc.description.abstract |
Розширення асортименту, впровадження збагачених, спеціальних ХБВ на
хлібозаводах гальмується, як причинами економічного характеру, так і великою мірою
проблемами, пов‘язаними з їх виробництвом, формуванням споживчих властивостей при
виготовленні та їх стабільністю при зберіганні. Зумовлено це включенням до рецептури
інгредієнтів з актуальними в сучасному світі хімічним складом, фізіологічною дією, які
змінюють умови в борошняних системах, часто більш контаміновані мікроорганізмами |
|
dc.publisher |
Національний університет біоресурсів та природокористування України |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Проблеми виробництва хлібних виробів з підвищеною харчовою цінністю |
ru |
dc.type |
Article |
|