Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Новікова, Наталя | |
dc.contributor.author | Драга, Андрій | |
dc.date.accessioned | 2020-11-26T17:29:22Z | |
dc.date.available | 2020-11-26T17:29:22Z | |
dc.date.issued | 2020-03-27 | |
dc.identifier.citation | Драга А. Ю., Новікова Н. В. Проблеми виробництва хлібних виробів з підвищеною харчовою цінністю. Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми: збірник матеріалів 74-ої Всеукраїнської науково-практичної конференції (26-27 березня 2020 року, м. Київ). К., 2020. С. 166–167. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4726 | |
dc.description.abstract | Розширення асортименту, впровадження збагачених, спеціальних ХБВ на хлібозаводах гальмується, як причинами економічного характеру, так і великою мірою проблемами, пов‘язаними з їх виробництвом, формуванням споживчих властивостей при виготовленні та їх стабільністю при зберіганні. Зумовлено це включенням до рецептури інгредієнтів з актуальними в сучасному світі хімічним складом, фізіологічною дією, які змінюють умови в борошняних системах, часто більш контаміновані мікроорганізмами | |
dc.publisher | Національний університет біоресурсів та природокористування України | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Проблеми виробництва хлібних виробів з підвищеною харчовою цінністю | ru |
dc.type | Article |