dc.contributor.author |
Новікова, Наталя |
|
dc.contributor.author |
Воронова, Тетяна |
|
dc.date.accessioned |
2020-11-26T17:21:54Z |
|
dc.date.available |
2020-11-26T17:21:54Z |
|
dc.date.issued |
2020-03-27 |
|
dc.identifier.citation |
Воронова Т. В., Новікова Н. В. Використання нетрадиційної сировини для поліпшення споживчих властивостей печива. Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми: збірник матеріалів 74-ої Всеукраїнської науково-практичної конференції (26-27 березня 2020 року, м. Київ). К., 2020. С. 163–164. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4725 |
|
dc.description.abstract |
Борошняні кондитерські вироби (БКВ), зокрема цукрове печиво,
користуються стійким попитом у дорослого та дитячого населення згідно з даними маркетингових досліджень [1]. Але традиційна сировина для отримання печива цукрового у
біологічному відношенні не є повноцінною через високу калорійність, значний вміст
насичених жирних кислот та низьку кількість важливих мікронутрієнтів. |
|
dc.publisher |
Національний університет біоресурсів та природокористування |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Використання нетрадиційної сировини для поліпшення споживчих властивостей печива |
ru |
dc.type |
Article |
|