00 DSpace/Manakin Repository

Використання нетрадиційної сировини для поліпшення споживчих властивостей печива

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Новікова, Наталя
dc.contributor.author Воронова, Тетяна
dc.date.accessioned 2020-11-26T17:21:54Z
dc.date.available 2020-11-26T17:21:54Z
dc.date.issued 2020-03-27
dc.identifier.citation Воронова Т. В., Новікова Н. В. Використання нетрадиційної сировини для поліпшення споживчих властивостей печива. Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми: збірник матеріалів 74-ої Всеукраїнської науково-практичної конференції (26-27 березня 2020 року, м. Київ). К., 2020. С. 163–164. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4725
dc.description.abstract Борошняні кондитерські вироби (БКВ), зокрема цукрове печиво, користуються стійким попитом у дорослого та дитячого населення згідно з даними маркетингових досліджень [1]. Але традиційна сировина для отримання печива цукрового у біологічному відношенні не є повноцінною через високу калорійність, значний вміст насичених жирних кислот та низьку кількість важливих мікронутрієнтів.
dc.publisher Національний університет біоресурсів та природокористування ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Використання нетрадиційної сировини для поліпшення споживчих властивостей печива ru
dc.type Article


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу