Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Новікова, Наталя | |
dc.contributor.author | Воронова, Тетяна | |
dc.date.accessioned | 2020-11-26T17:21:54Z | |
dc.date.available | 2020-11-26T17:21:54Z | |
dc.date.issued | 2020-03-27 | |
dc.identifier.citation | Воронова Т. В., Новікова Н. В. Використання нетрадиційної сировини для поліпшення споживчих властивостей печива. Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми: збірник матеріалів 74-ої Всеукраїнської науково-практичної конференції (26-27 березня 2020 року, м. Київ). К., 2020. С. 163–164. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4725 | |
dc.description.abstract | Борошняні кондитерські вироби (БКВ), зокрема цукрове печиво, користуються стійким попитом у дорослого та дитячого населення згідно з даними маркетингових досліджень [1]. Але традиційна сировина для отримання печива цукрового у біологічному відношенні не є повноцінною через високу калорійність, значний вміст насичених жирних кислот та низьку кількість важливих мікронутрієнтів. | |
dc.publisher | Національний університет біоресурсів та природокористування | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Використання нетрадиційної сировини для поліпшення споживчих властивостей печива | ru |
dc.type | Article |