Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Новікова, Наталя | |
dc.date.accessioned | 2020-11-26T17:09:17Z | |
dc.date.available | 2020-11-26T17:09:17Z | |
dc.date.issued | 2020-02-14 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4724 | |
dc.description.abstract | Встановлено, що механізм впровадження технологічних інновацій передбачає початкові витрати на відповідні маркетингові дослідження, які є підґрунтям з’ясування потреби в певній продукції. З’ясовано, що попит на певну продукцію на його еволюційні чи революційні зміни сприяють виникненню попиту на технології та обладнання. Таки чином, харчові підприємства, розвиваючи споживчий ринок та стимулюючи певні уподобання споживачів, потрапляють у коло зміни потреб, яке і змушує підприємства впроваджувати технологічні інновації. Визначено, що механізм впровадження технологічних інновацій повинен містити у собі і організаційну, і технологічну частини, у результаті чого можна уникнути помилок у виборі обладнання та технології, як технологічного характеру так і маркетингового. Доведено, що технологічні інновації є чинником подальшого розвитку продуктових інновацій, які у свою чергу сприяють формуванню інфраструктурних та маркетингових інновацій . | ru |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно - економічний університет | ru |
dc.subject | інновації, технологічні інновації. харчова промисловість, проблеми технологічних інновацій, терміновість впровадження інновацій. | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЇ У ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ | ru |