Репозиторий Dspace

ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЇ У ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Новікова, Наталя
dc.date.accessioned 2020-11-26T17:09:17Z
dc.date.available 2020-11-26T17:09:17Z
dc.date.issued 2020-02-14
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4724
dc.description.abstract Встановлено, що механізм впровадження технологічних інновацій передбачає початкові витрати на відповідні маркетингові дослідження, які є підґрунтям з’ясування потреби в певній продукції. З’ясовано, що попит на певну продукцію на його еволюційні чи революційні зміни сприяють виникненню попиту на технології та обладнання. Таки чином, харчові підприємства, розвиваючи споживчий ринок та стимулюючи певні уподобання споживачів, потрапляють у коло зміни потреб, яке і змушує підприємства впроваджувати технологічні інновації. Визначено, що механізм впровадження технологічних інновацій повинен містити у собі і організаційну, і технологічну частини, у результаті чого можна уникнути помилок у виборі обладнання та технології, як технологічного характеру так і маркетингового. Доведено, що технологічні інновації є чинником подальшого розвитку продуктових інновацій, які у свою чергу сприяють формуванню інфраструктурних та маркетингових інновацій . ru
dc.publisher Дніпровський державний аграрно - економічний університет ru
dc.subject інновації, технологічні інновації. харчова промисловість, проблеми технологічних інновацій, терміновість впровадження інновацій. ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЇ У ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись