dc.contributor.author |
Панкєєв, С.П. |
|
dc.date.accessioned |
2020-11-23T15:06:28Z |
|
dc.date.available |
2020-11-23T15:06:28Z |
|
dc.date.issued |
2020-11-10 |
|
dc.identifier.citation |
ВИЗНАЧЕННЯ ЗЕМЛЕКОРИСТУВАННЯ У ФЕРМЕРСЬКИХ ГОСПОДАРСТВАХ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ЯЛОВИЧИНИ / МАТЕРІАЛИ ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених з нагоди Міжнародного дня науки та Дня працівника сільського господарства «СУЧАСНА НАУКА: СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ У СІЛЬСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ . - 10 листопада 2020 року. - С.78-82 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4704 |
|
dc.description.abstract |
У статті наведена доцільність використання принципів землекористування у спеціалізованому мясному скотарстві; кормозабезпеченості поголівя худоби мясного напряму продуктивності при виробництві яловичини.
Галузева структура кожної ділянки сільськогосподарських угідь є відносно сталою, а тому відповідає галузевій структурі сільського господарства. Програмований труктурний розвиток – це формування необхідної кількості господарств певної структури або спеціалізації. У цьому разі галузева структура окремих ділянок може створити галузеву структуру і спеціалізацію області в цілому.
Природно-ресурсний потенціал орних земель сільськогосподарських районів у
нашій області може становити 1,1 млн. гектарів, зокрема для виробництва зерна
може бути використано до 550 тис., технічних культур – до 110 тис, картоплі та
овоче-баштанних – понад 100 тис., кормових культур – понад 450 тис. гектарів, що
відповідатиме структурі 42;10;10; 38 відсотків відповідно.
На основі розрахункової кількості кормів в розрізі різних видів, а також урожайності кормових культур (ц/га) визначаємо необхідну площу кормових угідь на одного бугайця за 18 міс. і за рік. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрно-економічний університет |
ru |
dc.subject |
сільськогосподарські угіддя |
ru |
dc.subject |
землекористування |
ru |
dc.subject |
природно-ресурсний потенціал |
ru |
dc.subject |
орні землі |
ru |
dc.subject |
сільськогосподарські культури |
ru |
dc.subject |
кормові культури |
ru |
dc.subject |
спеціалізоване мясне скотарство |
ru |
dc.subject |
фермерські господарства |
ru |
dc.subject |
родючість грунтів |
ru |
dc.subject |
багатолузеві господарства |
ru |
dc.subject |
кормова база |
ru |
dc.subject |
структура раціонів |
ru |
dc.subject |
потенційний обсяг |
ru |
dc.subject |
яловичина |
ru |
dc.subject |
Кафедра технології виробництва продукції тваринництва |
ru |
dc.title |
ВИЗНАЧЕННЯ ЗЕМЛЕКОРИСТУВАННЯ У ФЕРМЕРСЬКИХ ГОСПОДАРСТВАХ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ЯЛОВИЧИНИ |
ru |
dc.type |
Other |
ru |