Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Панкєєв, С.П. | |
dc.date.accessioned | 2020-11-23T15:06:28Z | |
dc.date.available | 2020-11-23T15:06:28Z | |
dc.date.issued | 2020-11-10 | |
dc.identifier.citation | ВИЗНАЧЕННЯ ЗЕМЛЕКОРИСТУВАННЯ У ФЕРМЕРСЬКИХ ГОСПОДАРСТВАХ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ЯЛОВИЧИНИ / МАТЕРІАЛИ ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених з нагоди Міжнародного дня науки та Дня працівника сільського господарства «СУЧАСНА НАУКА: СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ У СІЛЬСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ . - 10 листопада 2020 року. - С.78-82 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4704 | |
dc.description.abstract | У статті наведена доцільність використання принципів землекористування у спеціалізованому мясному скотарстві; кормозабезпеченості поголівя худоби мясного напряму продуктивності при виробництві яловичини. Галузева структура кожної ділянки сільськогосподарських угідь є відносно сталою, а тому відповідає галузевій структурі сільського господарства. Програмований труктурний розвиток – це формування необхідної кількості господарств певної структури або спеціалізації. У цьому разі галузева структура окремих ділянок може створити галузеву структуру і спеціалізацію області в цілому. Природно-ресурсний потенціал орних земель сільськогосподарських районів у нашій області може становити 1,1 млн. гектарів, зокрема для виробництва зерна може бути використано до 550 тис., технічних культур – до 110 тис, картоплі та овоче-баштанних – понад 100 тис., кормових культур – понад 450 тис. гектарів, що відповідатиме структурі 42;10;10; 38 відсотків відповідно. На основі розрахункової кількості кормів в розрізі різних видів, а також урожайності кормових культур (ц/га) визначаємо необхідну площу кормових угідь на одного бугайця за 18 міс. і за рік. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.subject | сільськогосподарські угіддя | ru |
dc.subject | землекористування | ru |
dc.subject | природно-ресурсний потенціал | ru |
dc.subject | орні землі | ru |
dc.subject | сільськогосподарські культури | ru |
dc.subject | кормові культури | ru |
dc.subject | спеціалізоване мясне скотарство | ru |
dc.subject | фермерські господарства | ru |
dc.subject | родючість грунтів | ru |
dc.subject | багатолузеві господарства | ru |
dc.subject | кормова база | ru |
dc.subject | структура раціонів | ru |
dc.subject | потенційний обсяг | ru |
dc.subject | яловичина | ru |
dc.subject | Кафедра технології виробництва продукції тваринництва | ru |
dc.title | ВИЗНАЧЕННЯ ЗЕМЛЕКОРИСТУВАННЯ У ФЕРМЕРСЬКИХ ГОСПОДАРСТВАХ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ЯЛОВИЧИНИ | ru |
dc.type | Other | ru |