Репозиторий Dspace

Ефективність біологічного та хімічного захисту рослин пшениці озимої від темно-бурої плямистості та кореневих гнилей

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Марковська, О.Є.
dc.contributor.author Дудченко, В.В.
dc.contributor.author Гречишкіна, Т.А.
dc.date.accessioned 2020-11-17T16:41:04Z
dc.date.available 2020-11-17T16:41:04Z
dc.date.issued 2020-11
dc.identifier.citation Марковська O. Є., Дудченко В. В., Гречишкіна Т. А.Ефективність біологічного та хімічного захисту рослин пшениці озимої від темно-бурої плямистості та кореневих гнилей //The world of science and innovation. Abstracts of the 4th International scientific and practical conference. Cognum Publishing House. London, United Kingdom. 2020. Pp. 584-588. URL: https://sci-conf.com.ua/iv-mezhdunarodnaya-nauchno-prakticheskaya-konferentsiya-theworld-of-science-and-innovation-11-13-noyabrya-2020-goda-london-velikobritaniyaarhiv ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4657
dc.description.abstract Визначено вплив біологічного і хімічного методів захисту рослин пшениці озимої на поширення та розвиток збудників темно-бурої плямистості, кореневих гнилей за різних фонів живлення. Найкращі показники урожайності мали сорти вітчизняної селекції Антонівка, Благо, Марія за умови застосування хімічного методу захисту, що дозволяло отримати, в середньому по фактору, 1,15 т/га збереженого врожаю, порівняно з контролем (без обробки). ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Scientific Publishing Center “Sci-conf.com.ua” ru
dc.subject метод ru
dc.subject хвороби ru
dc.subject урожайність ru
dc.subject пшениця озима ru
dc.subject method ru
dc.subject diseases ru
dc.subject winter wheat ru
dc.subject Кафедра ботаніки та захисту рослин ru
dc.title Ефективність біологічного та хімічного захисту рослин пшениці озимої від темно-бурої плямистості та кореневих гнилей ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись