DSpace Repository

Вплив факторів зовнішнього середовища на розвиток гречки в повторних посівах півдня України

Show simple item record

dc.contributor.author Аверчев, О. В.
dc.contributor.author Фесенко, Г. В.
dc.contributor.author Гончарський, І. Л.
dc.date.accessioned 2020-11-16T08:34:27Z
dc.date.available 2020-11-16T08:34:27Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Аверчев О. В., Фесенко Г. В., Гончарський І. Л. Вплив факторів зовнішнього середовища на розвиток гречки в повторних посівах півдня України. Теоретичні та практичні аспекти соціально- економічних наукових досліджень : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (Київ, 30 жовтня 2020 р). Київ : Східноєвропейський центр наукових досліджень, 2020. С. 163 – 167. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4650
dc.description.abstract Гречка є основною круп'яною культурою, що вирощуються в Україні . Вона є традиційним продуктом харчування для пересічного українця і вважається “королевою круп”, оскільки має надзвичайно великий позитивний вплив на здоров’я людини. Феномен гречки полягає в її різнобічному використанні, у високій якості одержуваних продуктів. Підвищений попит на гречку зумовлений унікальними поживними і лікувально – дієтичними властивостями продукції. Крім того, продукція з гречки вирізняється екологічною чистотою і низькими капіталовкладеннями у виробництво, що набуває особливого значення в сучасному світі. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Східноєвропейський центр наукових досліджень ru
dc.subject Кафедра землеробства ru
dc.title Вплив факторів зовнішнього середовища на розвиток гречки в повторних посівах півдня України ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account