dc.contributor.author |
Капліна, А.І. |
|
dc.date.accessioned |
2020-11-01T16:32:11Z |
|
dc.date.available |
2020-11-01T16:32:11Z |
|
dc.date.issued |
2020-10 |
|
dc.identifier.citation |
Капліна А. І. Фактори стабілізації виробництва агропродукції України. Економіка та держава. 2020. № 10. С. 46–49. DOI: 10.32702/2306-6806.2020.10.46 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4584 |
|
dc.description.abstract |
Статтю присвячено дослідженню факторів стабілізації виробництва сільськогосподарської продукції. Проаналізовано вплив ринкових і бюджетних факторів на розвиток ринку сільськогосподарської продукції. Сучасне сільськогосподарське виробництво стоїть перед досить складним завданням — забезпечити стійке зростання продуктивності і якості продукції на тлі ресурсозбереження, зниження рівня технічного й антропогенного забруднення навколишнього середовища. Розв'язок цього завдання ускладнене негативними тенденціями розвитку галузі, які призвели до дестабілізації виробництва: падіння рівня інтенсивності ведення сільського господарства; погіршення фітосанітарної ситуації в рослинництві; недоліки в організації галузі; відсутність ефективної системи ціноутворення; зменшення обсягів інвестицій; фактична відсутність системи цивілізованих форм збуту; істотний вплив на рівень виробництва кліматичного фактору. Потребують удосконалення форми та методи державної підтримки аграрного сектора. |
ru |
dc.publisher |
Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр` |
ru |
dc.relation.ispartofseries |
10; |
|
dc.subject |
фактори стабілізації; |
ru |
dc.subject |
рентабельність; |
ru |
dc.subject |
стійке виробництво; |
ru |
dc.subject |
інтенсифікація. |
ru |
dc.subject |
Кафедра менеджменту організацій |
ru |
dc.title |
Фактори стабілізації виробництва агропродукції України |
ru |
dc.type |
Article |
ru |