00 DSpace/Manakin Repository

Фактори стабілізації виробництва агропродукції України

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Капліна, А.І.
dc.date.accessioned 2020-11-01T16:32:11Z
dc.date.available 2020-11-01T16:32:11Z
dc.date.issued 2020-10
dc.identifier.citation Капліна А. І. Фактори стабілізації виробництва агропродукції України. Економіка та держава. 2020. № 10. С. 46–49. DOI: 10.32702/2306-6806.2020.10.46 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4584
dc.description.abstract Статтю присвячено дослідженню факторів стабілізації виробництва сільськогосподарської продукції. Проаналізовано вплив ринкових і бюджетних факторів на розвиток ринку сільськогосподарської продукції. Сучасне сільськогосподарське виробництво стоїть перед досить складним завданням — забезпечити стійке зростання продуктивності і якості продукції на тлі ресурсозбереження, зниження рівня технічного й антропогенного забруднення навколишнього середовища. Розв'язок цього завдання ускладнене негативними тенденціями розвитку галузі, які призвели до дестабілізації виробництва: падіння рівня інтенсивності ведення сільського господарства; погіршення фітосанітарної ситуації в рослинництві; недоліки в організації галузі; відсутність ефективної системи ціноутворення; зменшення обсягів інвестицій; фактична відсутність системи цивілізованих форм збуту; істотний вплив на рівень виробництва кліматичного фактору. Потребують удосконалення форми та методи державної підтримки аграрного сектора. ru
dc.publisher Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр` ru
dc.relation.ispartofseries 10;
dc.subject фактори стабілізації; ru
dc.subject рентабельність; ru
dc.subject стійке виробництво; ru
dc.subject інтенсифікація. ru
dc.subject Кафедра менеджменту організацій ru
dc.title Фактори стабілізації виробництва агропродукції України ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу