Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Капліна, А.І. | |
dc.date.accessioned | 2020-11-01T16:32:11Z | |
dc.date.available | 2020-11-01T16:32:11Z | |
dc.date.issued | 2020-10 | |
dc.identifier.citation | Капліна А. І. Фактори стабілізації виробництва агропродукції України. Економіка та держава. 2020. № 10. С. 46–49. DOI: 10.32702/2306-6806.2020.10.46 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4584 | |
dc.description.abstract | Статтю присвячено дослідженню факторів стабілізації виробництва сільськогосподарської продукції. Проаналізовано вплив ринкових і бюджетних факторів на розвиток ринку сільськогосподарської продукції. Сучасне сільськогосподарське виробництво стоїть перед досить складним завданням — забезпечити стійке зростання продуктивності і якості продукції на тлі ресурсозбереження, зниження рівня технічного й антропогенного забруднення навколишнього середовища. Розв'язок цього завдання ускладнене негативними тенденціями розвитку галузі, які призвели до дестабілізації виробництва: падіння рівня інтенсивності ведення сільського господарства; погіршення фітосанітарної ситуації в рослинництві; недоліки в організації галузі; відсутність ефективної системи ціноутворення; зменшення обсягів інвестицій; фактична відсутність системи цивілізованих форм збуту; істотний вплив на рівень виробництва кліматичного фактору. Потребують удосконалення форми та методи державної підтримки аграрного сектора. | ru |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр` | ru |
dc.relation.ispartofseries | 10; | |
dc.subject | фактори стабілізації; | ru |
dc.subject | рентабельність; | ru |
dc.subject | стійке виробництво; | ru |
dc.subject | інтенсифікація. | ru |
dc.subject | Кафедра менеджменту організацій | ru |
dc.title | Фактори стабілізації виробництва агропродукції України | ru |
dc.type | Article | ru |